Frihed til at have et godt familie liv

En tur i sommerhus

sommerhus1sommerhus2sommerhus3I torsdag pakkede vi vores ting og drog en tur i sommerhus. Vores lejlighed var lejet ud via Airbnb, DMI meldte fantastisk vejr og så trængte vi også i høj grad til at komme lidt væk fra hverdagen.

Jeg kunne efterhånden godt mærke at min krop og sind var lidt mørbanket. Det er sgu hårdt at være mor til to. Især psykisk synes jeg det trækker en del tænder ud.

Ebba Elvira er ellers en god lille pige, hun græder næsten aldrig og virker utrolig tålmodig (endnu da), og især efter vi har droppet D dråberne, og har haft hende til kiropraktor, er hun blevet lidt af en drømmebaby. Mere om det i et andet indlæg. Og så jinxede jeg nok lige det. Hallo kolik baby fra i morgen.

Men selvom hun er lidt af en drømme baby, så kræver hun alligevel meget opmærksomhed fra hendes mor. Det gør man jo når man kun er 3 uger gammel. Tid som bliver taget fra storesøster, og det er nok det jeg har haft det sværest ved i de sidste par uger.

Hader bare mig selv, når jeg for 117 . gang siger “Det må du få far til, mor sidder lige og giver lillesøster mad”.

Og det er ikke fordi hun ikke tager det pænt Oline, for det gør hun virkelig. Udover et par morgener, hvor hun virkelig har vist tænder, så er hun stadig den sødeste og gladeste lille pige på hele jorden, og så elsker hun stadig hendes mor overalt på jorden. Dagligt kigger hun på min med hendes brune øjne og siger enten: “Mor jeg elsker dig” eller “Mor skal vi være bedste venner”. Puhhh så smelter ens moderhjerte bare fuldstændig.

Så det er nok moderen der tager den nye virkelighed tungeste.

Derfor var det som balsam for sjælen at komme lidt væk.

Bare at sidde og drikke sin morgen kaffe, mens Oline glad løb rundt og fangede fluer (eller forsøgte på det) løftede lige humøret en grad eller to.

Eller at tage en lur sammen tæt omslynget. Vågnede seriøst fuldstændig radbrækket, men det var radbrækkenheden værd, og Oline var lykkelig over at have sin mor helt for sig selv i et par timer.

Nu er vi tilbage på pinden igen med lidt mere overskud. Faktisk så meget overskud at jeg har bestilt tid til frisøren, barberet mine ben og gået en lang tur.

Utroligt hvad lidt sommerhus og Oline tid kan gøre ved ens overskud.

   

1 kommentar

  • Mille

    Jeg har det ligesom dig Camilla. Mine to storesøstre tager det pænt, men jeg kan godt mærke på dem at de savner mig og har brug for mig. Vi gør hvad vi kan for at jeg er den der fx læser godnathistorie og putter dem, men det er ofte endt med at far må tage over halvvejs for så er der en sulten lillesøster. Det skuffer dem tydeligt, men de bider det i sig. I weekenden har vi planlagt alenetid vi bor lige ovenpå en dejlig cafe og så kan baby jo fint blive hos far og bliver hun sulten er vi hjemme på 2 minutter

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frihed til at have et godt familie liv