Mens vi venter vol 2

Rabat på ventetøj

asosventekjoler.jpgSå nåede jeg min termins dato, og behøves jeg overhovedet skrive at baby stadig er intern, meget intern end da. Og så tror jeg vist bare vi lader det emne ligge, men send lige ve støv og god ve karma min vej tak.

Til jer som ikke er lige så gravide som mig, så har jeg et lille shoppe tip. Asos kører nemlig nu med 20 % rabat på deres maternity linje, som jeg trods min store skepsis mod ventetøj faktisk blev ret glad for. Nåede at købe 2 kjoler, leggings og strømpe bukser, og alle dele er virkelig blevet skambrugt.

Nu skal jeg aldrig være gravid igen, men de er faktisk i fin stand trods vask gange mange, så skulle man have planer om endnu en graviditet, så var det bare om at gemme det til næste gang. Mine ville i hvert fald snildt kunne klare endnu en graviditet.

Når jeg nu ikke skal være gravid igen, så tror jeg faktisk at kjolerne ret nem at kan laves om til almindelige kjoler, for de er faktisk så fine, og så meget min smag, at jeg ikke kan nænne at smide dem ud. Så når baby engang er ekstern, og jeg har overskud til symaskine tid, så bliver det et lille projekt.

Rabat gælder fra i dag d. 25 marts t.o.m 27. marts kl 8 om morgen. Det eneste i skal gøre er at skrive:

RIGHTFIT

I promo code feltet og så skulle Asos gerne trække 20 %.

God fornøjelse

PS Rabatten gælder faktisk også på deres petite, tall og curve linjer, så er du en lille splejs, en høj sag eller en kvinde med lidt ekstra på sidebenene, så er der også lidt rabat at hende. Brug samme kode.

PPS Når jeg ikke er temmelig høj gravid og min almindelig vægt, så kan jeg med min 165cm og str 36-38 godt være i deres petit linje, så du behøves faktisk ikke være særlig petite. Jeg betegner i hvert fald ikke mig selv som petite :-).

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi venter vol 2