Mor og datter sko

Prikker til Oline og babypigen

klavs2klavs3Se hvad der landede på matriklen her den anden dag, frisk fra Marapytta’s knappe værksted: 2 stk prikkede Klavs cardigan i str Oline og i str babypige.

Er de ikke bare for søde?

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed at jeg har en kæmpe kærlighed til prikker. Det er simpelthen nærmest blevet en besættelse, og hvis jeg ser et stykke tøj med prikker må jeg bare købe det. Både til mig selv, Oline og nu også til babypigen. På samme måde har jeg det med stof, ser jeg noget prikket stof, så køber jeg tit et kæmpe stykke, for jeg ved jo at jeg får det brugt.

De er forholdsvis nemme sy, dog voldte den lille mig lidt problemer, tror de var den petite størrelse der gjorde tingene lidt svære, for den i Oline størrelse strøg jeg nærmest igennem overlocker og symaskine.

Og apropos Marapytta, så har hun endelig efter megen overtalelse booket en dato til fredags fix her i Odense, nemlig d. 22. maj, og jeg kan godt love jer at hvis jeg får en baby der er nogenlunde samarbejdsvillig, så kan i godt finde mig til fredags fix den dag.

Et fredags fix koster 850 kr og varer her i Odense fra kl 10-16. Det synes jeg virkelig er en god pris for 8 timer i selvskab med selveste Marapytta, og man kan faktisk nå en del på de 8 timer, hvis man bare er lidt effektiv. Så fynboer eller hvem det nu kunne friste, se at få booket, i vil ikke fortryde det.

Fredagsfix kan købes lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor og datter sko