Tasken er pakket og målet er nået

Mor og datter sko

adidassuperstar1adidassuperstar2 Olines forårs sko er i hus, og det er moderens også. Og de er faktisk fuldstændig ens. Bortset fra at moderens er knækket hvid og Olines er kridhvide.

Oline havde samme par sidste år, og hun elskede dem så højt, så selvfølgelig måtte jeg købe samme par igen. Og så er de jo også super cool, det er jo ikke at kimse af. Og selvfølgelig skulle moderen da også lige have et par med. Ikke at jeg mangler sneakers, men måtte altså bare.

Hvide sko til en tumling. Hvor dum kan hun være tænker i sikkert. Men til det kan jeg sige at jeg lige netop har rengjort dem fra sidste år og pakket dem ned til lillesøster, og jeg fik dem faktisk næsten helt hvide igen, bare med en klud med lidt sæbevand på.

Så selvom de ser super sarte, og meget ufornuftige ud, så kan jeg kun sige at skindet bedrager, for de er virkelig nemme at rengøre, og at få næsten hvide igen.

Olines er købt lige her, hvor de også kan købes i sorte, hvis stadig er i tvivl om de hvide nu er en god ide. Hvis dit barns størrelse er udsolgt, så fås de faktisk også lige her.  Moderens kan købes lige her eller her.

Indlægget indeholder affiliate links

 

   

2 kommentarer

 • Hej Camilla. Jeg faldt over din blog efter Line Galst linkede til dig. Og jeg vil bare sige TAK fordi du har lokket hende til Odense med et Fredagsfix 🙂 Jeg er straks tilmeldt og det passer perfekt med barselsstart. Jeg håber du får en rolig baby, så du også kan få fornøjelse af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Velbekomme. Håber det bliver en succes så hun kommer igen og ikke opgiver Odense helt. Jeg kommer måske også, hvis min baby viser sig at være en nem lille sag. Så måske vi ses 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tasken er pakket og målet er nået