Endnu et Etsy mønster

Oline første børne fødselsdag

minirodininederdel2minirodininederdelI går var Oline til hendes første børne fødselsdag. Sådan helt alene, uden mor, uden far, kun Oline. I hele 3 timer. Det var angst provokerende, og jeg tror nok i netop det sekund jeg afleverede hende til fødselsdag, at det gik op for mig hvor stor hun lige pludselig er blevet.

Hun har været inviteret til nogle stykker siden hun startede i børnehave, men dette er den første hvor hun faktisk har kunne komme. Det har jeg egentlig haft det fint med, og jeg var da også lige ved at melde afbud til den her alene med den begrundelse at hun var for lille.

Men bedste veninden Rosa skulle med, og da jeg spurgte Oline om hun ville med var svaret et meget klar “JA MOR”. Og ja så var beslutningen jo egentlig meget nem, og så alligevel ikke helt.

Så i dag blev Rosa og Oline afleveret samtidig, og så tog Rosa mor og jeg ellers hjem til hende, hvor der blev bidt negle, kigget på telefoner og snakket om hvor store vores dejlige piger er blevet.

Nu sidder jeg hjemme igen, og skriver på dette indlæg, med verdens mest trætte lille pige, som lige er faldet i søvn på sofaen. Hun har vist haft en kæmpe fest, en så stor fest at man selv bad om at sove til middag. Det er dæleme ikke sket i meget lang tid.

Jeg tror det har været en kæmpe oplevelse for hende, og næste gang tror jeg at jeg kan sende hende af sted med lidt mere ro i sindet.

Jeg har vist for alvor fået mig en stor pige. Den tanke kan mit hormon fyldte korpus slet ikke klare, og jeg måtte da lige knibe en tåre eller to da jeg skrev den sætning. Altså Camilla.

Nederdel fraMini Rodini ,strømpebukser fra Miniature og flæse sweatshirten er hjemmelavet (find DIY lige her)

Indlægget indeholder affiliate links

   

2 kommentarer

 • Don’t blame you. Det ER stort og for alvor et tegn på, at hun begynder på at blive selvstændig. Og at I har gjort det helt rigtigt, for selvom det gør ondt på forældrene, så er det jo et absolut sundhedstegn, at hun vil og tør og kan. Åh, den bittersøde løsrivelsesproces. Det er godt, at man stadig kan putte med dem af og til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Meget stort. Kan slet ikke forstå at min lille pige er blevet så stor. Det er jo vildt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et Etsy mønster