En lille far syg pige

Nyt til Oline

fora?rsnyheder

Shorts fra Bang Bang copenhagen // kjole fra Krutter// sandaler fra Angulus // sneakers fra New Balance // strik trøje fra Molo // støvler fra Angulus // leggings fra Bombibitt

Egentlig mangler hun ikke så meget, eller rettere sagt måske gør hun, for jeg er begyndt at opdage flere og flere ting som simpelthen ikke passer hende, når jeg vil give hende det på om morgen.

Og ja så har indkøbene også længe stået i babypigens tegn, så måske er det tid til at få lidt fokus på Oline igen.

Som i nok kan se at jeg fortiden bidt af en gal koral farve, krydset med lidt striber, lidt blåt og en anelse cognac. Jo ældre Oline bliver jo mere farverig bliver hendes tøj. Da hun var helt lille stod den meget på douchede farver med masser af romantik, i dag skal der lige mere knald på, og tingene må godt være lidt skæve i det. Eller måske er det bare mig der har ændret tøj smag, for baby pigens garderobe er jo ikke ligefrem douchet og romantisk.

De cognac farvede støvler fra Angulus,  skal hun simpelthen have. Har sukket over dem i evig tider, og selvom de også er lavet i mange andre lækre farver, så er den der cognac farve bare lige  i skabet, og så passer den bare til ALT.

Strik trøjen fra Molo er jeg helt forelsket i. Den rammer virkelig noget i mig, men jeg tror at jeg vil prøve at strikke den selv. Så er jeg 100 % sikker på at den bliver strikket i noget lækkert garn, og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg også hellere jeg må stoppe med at strikke til babypigen, for hun mangler efterhånden ikke ligefrem strik. Og ja så er prisen på 600 kr også lidt til den høje side, og selvom lækkert garn er dyrt, så kan man alligevel få rigtig meget garn i en god kvalitet for langt under det halve.

Men først og fremmest skal jeg altså have ryddet ud i Olines tøjskab, og få dannet mig et overblik over hvad hun egentlig mangler.

Tror det skal være dagens projekt i morgen, når månedens skæbne scanning forhåbentlig er overstået med et godt resultat. Så kryds lige fingre TAK.

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille far syg pige