Tiger nederdel

Mickey og to par sneakers

mickeymousebluseHar i set at Mango er begyndt at lave tøj til de helt små? Før har det først lavet fra 3-4 år og op. Nu starter de allerede ved 1 måned. Har selvfølgelig været inde og lure, og faldt pladask for de her old school Mickey Mouse sweatshirts. Er de ikke bare for cool??? Selvfølgelig er de fra deres 1- 36 måneder kollektion, så de måske nok lige til den lille side til Oline. ØV ØV ØV altså. Overvejer om babypigen skulle have en eller om man måske skulle satser på at hun kunne være i den største størrelse. Nogle der har erfaringer med Mango kids? Er det småt i størrelsen som fx Zara?

Og så er det snart sneakers tid igen. Oline er vokset ud af næsten alle hendes sneakers (ja hun har flere par UPS), så bliver næsten nødt til at købe et par (eller to) til foråret.

Nike roshe run har hun haft før, og dem elsker jeg bare. Både til Oline og til mig selv. Et sikkert hit. Dog har de snørebånd, og det er ikke særlig praktisk i børnehave sammenhænge, og i det hele taget i forhold til en pige, der er i kan-selv-vil-selv alderen.

De lyserøde fra Adidas er jeg ret sikker på at den lille dame ville ønske. Hun er for alvor kommet i prinsesse alderen, og alt hvad der er lyserødt vækker hendes interesse.

Det er egentlig sjovt hvordan det automatisk bare sker at små piger bliver tiltrukket at prinsesser og lyserøde ting. Jeg har i hvert fald aldrig opfordret hende til det, og alligevel er det kommet helt af sig selv. Der må være et lyserød prinsesse gen tilknyttet X kromosomet.

Det er den eneste forklaring jeg kan komme på.

Indlægget indeholder affiliate links

   

4 kommentarer

 • KLART velcroløsningen – eller intensiv snørebåndstræning. Der er virkeligt mange gode velcromodeller også. Fx New Balance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Jeg tror også jeg dropper de snørebånd. De duer bare ikke endnu. Og snørebånds binding er nok ikke helt realistisk endnu :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fedt med Mango – det havde jeg slet ikke set 🙂 Har tit undret mig over, at de ikke lavede til mindre børn jf. Zaras succes, men det gør de så nu. Mit bedste bud ville være småt-ish som Zara, men kan ikke rigtig google mig frem til noget (det har du nok også forsøgt;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih Villum må eje sådan et par Nike! Jeg synes heller ikke jeg har været specielt fokuseret på drenge ting, men Villums første ord var alligevel traktor, så tror der er noget i generne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiger nederdel