Jul + fødselsdag

Det var så den jul

softgallery3softgallery2softgallery1Ja det var så den jul og samtidig den 3 års fødselsdag. Det var virkelig en fest dag for min lille pige, og hun fik ALT for mange gaver. Når jeg skriver ALT for mange, så mener jeg det virkelig, for det var alt for meget for hende. Først gaver hele formiddagen, og lidt om eftermiddagen igen, og så fortsatte det hele aftenen også.

Hun blev nærmest helt manisk til sidst, og aftenen endte da også med et godt gammeldags raseri anfald over, at der ikke var flere gaver at pakke op. Hun blev så hidsig at jeg fysisk måtte fast holde hende, og ellers bare sidde og trøste en bundhysterisk pige i hvad der føltes som flere timer, mens hun skreg og sparkede som en fuldstændig vanvittig.

Næste år gør vi det nok lidt anderledes. Holder nogle af gaverne tilbage, eller simpelthen fejrer hende fødselsdag en anden dag. Den tid den sorg.

Hun fik mange gode gaver. De er ikke alle lige blog og instagram agtige, nogle af dem af lyserød, af plastik og så larmer de møg meget. Moderen synes ikke særligt meget om dem, men Oline elsker dem, og det er vel i virkeligheden det allervigtigste.

Jeg bliver i hvert fald helt varm om hjertet, når jeg ser hende sidde og synge Mester Jacob for 117 gang på hendes lyserøde plastik karaoke klaver. Hun synger virkelig ikke særlig godt. Der er lang vej til at blive den næste Whitney Houston.

Havde egentlig lavet en meget blog og instagram agtig ønske liste for hende, men som min mor nok meget rigtigt sagde: “Det er jo din ønske liste og ikke Olines”.

Jeg har det nemlig ligesom mange andre det lidt stramt med alt for meget plastik og BR skrammel (undskyld BR i har sikkert også meget godt legetøj). Især har jeg det nok lidt svært med alt for meget legetøj. Jeg hader simpelthen børneværelser, som er proppet med legetøj fra top til tå, det kan sådan nogle små størrelser slet ikke overskue efter min mening.

Måske er det også derfor jeg har valgt en Rudolf Steiner børnehave til Oline. Jeg synes nemlig at det ikke er nogen skam at skulle bruge sin fantasi en gang i mellem.

Men samtidig har jeg det også meget svært ved den lemming effekt som lige nu i høj grad hersker på Instagram og dvs blogs. Har det nogle gange sådan at hvis jeg ser en mere Tipi i lækre douchede farver, et mere we do wood bord + stol eller flere flexa senge og opbevarings møbler ja så brækker jeg mig ud over min så elskede mac air. Og hvilke børn ønsker sig egentlig, hånden på hjertet, en dukke fra Luckyboysunday???

Ja jeg kunne faktisk blive ved i en uendelighed.

Og det er ikke fordi at jeg ikke synes at de skide tipier ikke er møg pæne, det er de helt bestemt, og sådan en ville da også passe perfekt ind i min stue. Men nogle gange så bliver jeg lidt rasmus modsat, især hvis noget bliver lidt for eksponeret.

Oline er nemlig derfor ikke blevet ejer af en douchet tipi, men af et møg hamrende grimt smølfe telt, som min bror var så “ond” at give hende. Det er simpelthen så grimt, og jeg kan næsten ikke holde ud at det skal stå og trone i min stue nu, men Oline er fuldstændig tosset med det, og igen det er vel det vigtigste.

Det er jo hende der skal lege med det, og ikke mig.

Det er dog ikke helt gået op i  plastik og skrammel og rene Oline agtige ønsker.  Hun har også fået en fin tromme fra Moulin Roty, og en 4 folds madras fra By Klip Klap

Ps. Hvor hvorfor løber det klaver ikke snart tør for batterier

Olines nederdel er fra Mini Rodini og hendes bluse er fra Soft Gallery

Indlægget indeholder affiliate links

   

4 kommentarer

 • D har både fået en ukulele, et helvedes højt parkeringshus til en masse biler samt tre traktorer i plastisk med tilhørende 12 (!!) trailere til. Needless to say er jeg ikke super begejstret… suk.

  Men dejligt at I havde en god jul og fødselsdag, men forstår godt “gaver en masse” problematikken. Selvom vi har en relativt lille familie, følte vi det faktisk også nødvendigt at trække gaveræset over flere dage, så der også var tid og lyst til at lege med de enkelte gaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Det lyder som nogle rigtige D gaver :-). Vi mødre må nok lære at sluge de kameler og så bare glæde os over børnenes begejstring over alt det grimme plastik legetøj.

   Vi har også en lille familie, men kombo’en af fødselsdag og jul oven i hinanden gjorde bare at gave bjerget voksede til uanede højder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Vi har også fået en af de der gaver, der båder larmer og er grimme. Og den er selvfølgelig den bedste for den toårige. En(klog en) sagde engang til mig at når hun synes at hun havde hørt nok på det larmende legetøj, foreslog hun altid sine børn om det ikke skulle med i bad………..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul + fødselsdag