Rapport fra sofaen

Jul + fødselsdag

Processed with VSCOcam with f2 presetJa her i hjemmet vil juleaften aldrig blive det samme efter den famøse aften for 3 år siden. Ja tænk at det er 3 år siden, det er helt utroligt, og tænk at om 3 måneder starter vi simpelthen forfra. Det havde jeg ikke troet at vi ville gøre for 3 år siden.

Dagen er startet med fødselsdags sang, boller, brunsviger (vi er jo ikke fynboer for ingenting) og selvfølgelig masser af gaver.

Vi holder ikke nogen regulær fødselsdag endnu. Men planen er at vi måske fra næste år holder noget om formiddagen, på det tidspunkt forstår hun nok også lidt mere af konceptet jul og fødselsdag.

I år har hun godt nok den sidste uge snakket meget om julemanden, gaver og at hun bliver 3 år, mens hun stolt stikker 3 fingre frem. Men når alt kommer til alt, så tror jeg bare hun gentager noget hun har hørt vi har sagt, og at det i virkeligheden ikke har den store betydning for hende endnu.

I aften skal vi ned til min mor og stedfar, og spise en lækker julemiddag, og kl 21.00 kommer jeg nok til at sende en meget sentimental tanke til den aften for 3 år siden, hvor jeg måtte lade julemad være julemad og koncentrere mig om at bringe min lille pige sikkert til verden.

Det skal nok blive en rigtig dejlig dag.

God jul til alle der læser med.

Strik bluse fra Fub og nederdel fra Soft Gallery

Indlægget indeholder affiliate links

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rapport fra sofaen