Tøj til baby pigen

Cos børnetøj

cosbørnetøjEt børnetøjs mærke som jeg mener slet ikke får nok opmærksomhed her i blog land er COS’ børnelinje. Den er ligesom COS’ voksentøjs linje i gode kvaliteter med et lækkert og enkelt udtryk.

Masser af lækker strik i uld og bomuld (ingen akryl eller polyester THANK GOD), fine kjoler og masser af andre godter til de små.

Og det bedste er at prisen faktisk også er ret så god. Den beige strik, som er i 100 % uld, koster fx 320 kr. Det er virkelig en helt igennem fantastisk pris for en strik i lækker uld. Og hvis kvaliteten er ligeså god som deres “voksen uld” så er det virkelig en kæmpe kup.

Hvis du vælger at handle i dag, ja så bliver prisen faktisk endnu bedre, for i dag giver COS 20 % rabat på alle varer med koden ODENSE20, men husk det er kun i dag fredag d. 19. dec.

Jeg tror i hvert fald at den beige strik skal klikkes hjem, og måske også denne fine kjole.

Hvad er jeres erfaringer med COS’ børnetøj, og skal i have klikket noget hjem?

ps: Husk at kigge forbi rabat fanen, lige nu kan du fx finde en rabat kode til Babyshop.dk, som i dag giver dig 30 % rabat på næsten alt.

   

5 kommentarer

 • Mette

  Mange tak for at prøve igen. Det må jo være et problem med min computer eller browser. Jeg kopierer din kode, men får at vide, at den er ‘invalid’. Pyt og godt, der snart kommer et januar-udsalg i stedet. Tak igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Christensen

  Har også kun rigtig gode erfaringer med Cos børnelinje, virkelig god kvalitet til rigtig gode priser :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak for tippet, jeg er også vild med COS, men koden virker ikke(?) :0(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj til baby pigen