Rabat på morgenstunden

Vind et gavekort på 500 kr til Gladerollinger.dk

gladerollinger

Konkurrencen er slut. Tak for den store opbakning både her og på Instagram. Vinderen blev udtrukket vha Random.org bla de deltagende her og på Instagram. Den heldige vinder blev @sadalou, som har fået direkte besked. Tillykke.

Jeg har mange ynglings webshops, men en af dem er Gladerollinger.dk. De har mange af de mærker jeg elsker, og så elsker jeg deres gode service. Især på Instagram har jeg tit brugt dem, der er nemlig svar lige med det samme. Hader simpelthen webshops, som er flere dage om at svare, det er jo for fanden lige nu og her man har brug for svaret.  Det er jo fordelen ved de fysiske butikker, at man kan få svar på sine spørgsmål med det samme, men dem har jeg altså næsten droppet for længst. Både fordi Odense ikke har en eneste god børnetøjs forretning, men også fordi jeg bare ikke har tid til det.

Glade rollinger forhandler mange lækre mærker som Minimalisma (uhh hvor har jeg kig på et par eller to af deres ting til baby pigem i maven), byClaRa (overvejer stadig om Oline ikke snart skal have et par af deres hjemmesko, hun mangler nemlig meget snart), Rainbow & Snow (hvor jeg glæder mig til at Oline kan passe en str 25), Gro Company, Mini Rodini og mange mange flere. Kig selv forbi og se det lækre udvalg.

For at vinde de 500 kr skal i bare skrive en kommentar her til indlægget, hvor i linker til hvad i vil bruge de 500 kr på, hvis i vandt, så trækker jeg en vinder næste søndag d. 21. dec kl 20. Find Gladerollinger.dk lige her.

Konkurrencen kører også på min Instagram profil, så hvis du vil have to lod i konkurrencen, så hop der ind og deltag.

Husk at i også kan følge Gladerollinger på Instagram, og få lige så god service, som jeg engang i mellem får lige her. De har også en Facebook profil, hvor du også kan få god hjælp og inspiration lige her.

ps husk at konkurrencen om et sæt fra Gro Company slutter om godt og vel 50 min, så nu er det ved at være sidste chance. Find konkurrencen lige her.

   

49 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på morgenstunden