Olines fødselsberetning

Rabat på morgenstunden

verdeterreudsalg

Leopard støvler fra Pom d’api // Bamsestøvler fra UGG // Flyverdragt fra Miniature // Flyverdragt fra Ver de terre

Er det kun min mail boks der svømmer over med rabat, udsalg og diverse julekalender tilbud??? Synes nogle gange det kan være lidt svært at overskue, og nogle gange skal man nok også lige holde hovedet koldt, og ikke bare købe fordi der er rabat, men købe hvis det er noget man mangler lige nu og her, eller hvis det er noget man fx kan bruge i den næste størrelse.

Til jer der har svært ved at finde rundt i rabat junglen, har jeg lavet et særligt menu punkt, der hedder rabat. Her kan du finde alle de tilbud jeg støder på rundt omkring på nettet, og det er absolut ikke alle der ender på forsiden af bloggen, så det er værd at huske at kigge forbi engang i mellem.

Lige nu er der fx rabat koder til Livarosa.dk, som i anledning af ny webshop giver 40 % på alle ikke nedsatte varer, men det er kun i dag. Det betyder fx 40 % rabat på Ver de terre’s meget smukke flyverdragter.
Growingfeet.dk giver også 20 % rabat i dag og i morgen på alle ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er at købe for 499 kr og indtaste koden jul20.

Og til os mødre, så giver Asos.com 20 % på alle varer med koden december20. Den gælder til i morgen d. 15. dec kl 20.

Og husk senere kommer jeg med min 3. advents kalender konkurrence, og jeg kan godt afsløre at den er rigtig god.

Ps nogle der har erfaringer med UGG’s til børn? Jeg overvejer nemlig et par til Oline. Vi taler virkelighed om NICE TO HAVE og ikke NEED TO HAVE, så der skal gode grunde på bordet for at jeg skal købe dem, så hvis de er helt ubrugelige til børn, så bliver de straks slettet fra min mentale shoppe liste.

   

1 kommentar

  • Pernille

    Min datter Gaya på næsten 3 år, har et par UGG, og vi er super glad for dem.
    ( til trods for at vi bor i Florida☺️ ) Pøj pøj med din graviditet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olines fødselsberetning