20 % rabat hos Babyshop.dk

2. søndag i advent

grocompany3grocompany2

Konkurrencen er slut, og den heldige vinder blev Laura, som havde lagt en kommentar på instagra, Tillykke til Laura, som har fået direkte besked pr mail.

Selv om jeg ligger på langs, så skal i ikke snydes for en konkurrence. Det er nemlig allerede forberedt på forhånd.

I onsdags var jeg nemlig så heldig at besøge Gro company’s show room her i Odense, se alle deres alt for lækre varer og tale lidt med kvinden bag Anette, om hvorfor hun startede Gro, hendes tanker bag designet, og hvordan hun arbejder.

Det var så hyggeligt og vi fik en god snak om Gro, og jeg fik set og gramset på hele deres AW14 kollektion, og snuset lidt til den kommende SS15 kollektion. Puhhh der var alt for mange lækre ting, og jeg kunne have købt det hele til Oline og til baby pigen i maven.

Ud over en god snak fik jeg også lov til at vælge 2 sæt som i kan vinde den 2. søndag i advent. Et til pigerne og et til drengene. Sættene har ca en værdi af 1000 kr, og de enkelte dele findes i str  92 – 152, og jeg synes simpelthen det er de fineste sæt der findes.

Nogle af delene findes i tilsvarende versioner til enten en baby pige eller baby dreng, og gør de ikke finder den heldige vinder i samarbejde med Gro Company et alternativ, så deltag blot trygt, hvis du skulle være den lykkelige ejer af sådan en lille sag.

Gro Company tager selvfølgelig forbehold for udsolgte størrelse. Er en del udsolgt i dit barns størrelse, så finder den heldige vinder bare en anden del i samarbejde med Gro Company.

Det eneste du skal gøre er at skrive om du ønsker et pige eller drenge sæt, og hvilken str du ønsker så trækker jeg en vinder 3. søndag i advent kl 20.00.

Husk at du kan følges Gro company både på Facebook og Instagram.

Indlægget bringes i samarbejde med Gro Company

 

   

70 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % rabat hos Babyshop.dk