Den sødeste baby romper

Hænger pris og kvalitet altid sammen?


Ikke i min verden, i hvert fald ikke altid, og nogle ting gider jeg bare ikke bruge penge på, ganske enkelt fordi pris og kvalitet ikke altid hænger sammen.

Måske hænger det også sammen med at man som mor er blevet mere bevidst om hvad man bruger pengene til, og hvilke prioriteringer man gør i hverdagen for at få et budget til at hænge sammen. Det er jo de færreste af os der har det berømte pengetræ klar til at plukke løs af i haven. Det har vi i hvert fald ikke. Derfor prioriterer jeg tit i hvad jeg vil bruge penge på, og hvad jeg ikke vil bruge penge på. Nogle gange giver jeg gerne lidt ekstra for god kvalitet, og andre gange føler jeg mig ganske enkelt til grin, hvis jeg betaler for meget for noget.

Et godt eksempel på hvad ikke gider bruge mange penge på er noget så åndsvagt som neglelaks fjerner og meget apropos er jeg blevet spurgt om jeg ville teste LIDL’s nye neglelak fjerner Cien.<!

Nu er jeg godt nok ikke den store neglelak pige, både pga mit erhverv som sygeplejerske, men også fordi jeg er gravid, og så holder jeg mig altså helst for den slags kemikalier, selvom jeg dog ikke er 100 % fanatisk på det punkt.

Men da jeg netop skulle til mit arbejdes årlige julefrokost, hvor der var dress code i form at noget rødt, så var det jo oplagt at smide lidt rød neglelak på, da jeg nok ikke lige er pigen der hopper i en lille rød sag af en kjole. Og derfor sagde jeg også ja til at teste den, og ja så selvfølgelig også for at teste tesen om at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen.

Næste dag stod den sin prøve, og med fare for at lyde som en dårlig kliche fyldt reklame, så fungerede den faktisk upåklageligt. I hvert fald når man tager prisen på 18.95 i betragtning, så er der absolut intet at sætte en finger på, og jeg er ret så sikker på at den gør jobbet lige så fint som en dyr en af slagsen.

Jeg er faktisk ikke den eneste der synes den fungerer for Politikens tillæg Lørdags liv har faktisk kåret den som test vinder en neglelaks test. Det synes jeg da er ganske godt, og beviser vist meget godt min pointe om at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen.

Cien mærket indeholder faktisk ikke kun neglelak fjerner, men en hel række af hudpleje produkter, hvor af deres rynkecreme til den nette sum af 29.95 faktisk har opnået en topplacering i forbrugerrådets Tænk test.  Det synes jeg faktisk er noget af en præstation, når man tager prisen i betragtning.29.95 er jo en latterlig lav pris, og man kan godt spørge sig om hvilke ingredienser en creme til 600 kr indeholder for at retfærdiggøre den høje pris, når man åbenbart kan producere en som kan opnå topplacering i en test til 29.95.

Ja vidste i at flere af LIDL’s produkter faktisk er test vindere?

God tur i LIDL

Indlægget bringes i samarbejde med LIDL

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sødeste baby romper