Når tvivlen rammer en

Mor forkælelse

asosrabatnike air max // leopard støvler fra Ganni // kjole med lipstick print fra Paul and Joe Sister // kimono kjole fraGanni

Det har været thanks giving i USA i går, og dagen efter er det black friday, hvilket betyder massiv shopping med masser af rabat. Og den trend er åbenbart blevet overført til Danmark, for min mail box er fyldt med black friday rabat mails.

Jeg har lagt et par koder ind under rabat menuen, så tjek den ud, hvis du skal ud shoppe lidt med black friday rabat.

En af dem fortjener dog sit eget indlæg, og det er 20 % på alt på Asos . Den gælder simpelthen på alt, dvs deres udsalg, beauty produkterne, alle sko,  egne mærke og designer mærkerne. ELSKER den slags rabat, og venter som regel med at købe noget før de smider i rabat kode efter mig. Især køber jeg sneakers på Asos. De er i forvejen billigere end i Danmark, og med en rabat kode på 20 % bliver de bare endnu mere billige, og så bliver jeg altså nødt til at slå til.

De har også masser af andre lækre ting, bla de fine leopard sko fra Ganni, og lipstick kjolen fra Paul and Joe Sister har jeg også luret på i 100 år og en madpakke, så måske det nu er på tide at klikke den hjem.

Koden i skal bruge er CYBERWKND20. Og husk den gælder kun en gang pr konto og man må max købe for 500 pund.

Indlægget indeholder affiliate links

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tvivlen rammer en