Ferie tanker

Norlie til baby og tip om lagersalg

norlie

Et af de mærker som jeg lurer på til lillesøster er Norlie, og deres basis agtige linje med blød strik og bodier. TIl den første tid ved jeg af bitter erfaring, at man skal holde sig til heldragter, bløde bodier og bukser der ikke strammer nogle steder. Tunikaer, kjoler og små miniature Levi’s jeans er simpelthen spild af penge.

Alle delene skam brugte jeg til Oline, og jeg ved at de er lækre i kvaliteten, og sagtens tåler vask igen og igen.  Jeg er ret sikker på at alle overstående sager snart flytter hjem til os.

Til jer der bor i København, ja vi fynboer bliver snydt igen igen, så er der her et lille tip om lager salg hos Norlie. De åbner nemlig dørene for lagersalg den 6.-7. nov fra på Østerbro, pakhus 11, Dampfærgevej 2:

  • Torsdag den 6/11 fra 10.00-19.00
  • Fredag den 7/11 fra 10.00-18.00
  • Lørdag 8/11 fra 10.00-15.00

Der vil være op til 75 % på tidligere kollektioner, og en 20 kr basar. Man kan betale med både dankort og kontanter.

Hvis jeg boede i København, så skulle jeg helt sikkert af sted. Desværre er det en lang tur fra Odense, og med de tog priser DSB holder sig, så kan det vist ikke helt betale sig. Desværre. Men nu er tippet givet videre.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie tanker