Dyr, en is og lidt strand

En tur helt ude i skoven

DSC_6945DSC_6937DSC_6971

Meget af vores tid i sommerhus blev brugt helt ude i skoven.Min mors sommerhus ligger nemlig lige op ad en skov, og den er virkelig et kæmpe hit for Oline. Her finder hun tryllepinde i alle mulige størrelse, myrer, blomster og så elsker hun bare at løbe frem og tilbage på de små skovveje.

Det var den også for min bror og jeg dengang vi var børn. Nøj hvor har jeg bygget mange huler, hoppet over mange vandløb, leget røvere og soldater og bare gået på eventyr. Faktisk var en af vores ynglings lege at vi skulle fare vild, det kunne desværre aldrig lade sig gøre, da vi begge kendte skoven som vores egen bukselomme, og derfor vidste vi altid hvor vi var, selvom vi prøvede ihærdigt at blive væk. Det synes vi var temmelig træls.

Nu 25 år senere er det Olines tur, og det er bare fantastisk at gå ture med hende i den skov, hvor jeg selv har løbet og leget som barn. Man kan ikke undgå at blive en anelse nostalgisk, og undre sig over at så mange år er gået. Nogle gange kan jeg blive helt skræmt over hvor gammel jeg egentlig er blevet. Tiden går altså alt for stærkt nogle gange. Kender i det?

Hjemmetsyet kjole og sandaler fra Angulus

Indlægget indeholder affiliate links

 

   

2 kommentarer

 • Ida

  Falster er jo mit barndoms ferieland, og det er både lidt fantastisk og lidt uvirkeligt, at jeg nu er klar til at “give det videre” til Penny.
  Din fine, karrygule capel kjole mindede mig om, om du har trukket en vinder af et stk hjemmesyet tøj?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ikke endnu. Regner med at gøre det her i weekenden. Skal nemlig også lige have tiden til at sy til den heldige vinder ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyr, en is og lidt strand