Halløj ferie

Nye bøger

bøger

Oline har lige pludselig fået øjne op for bøger. Halleluja for det. Jeg har hele tiden forsøgt at læse højt for hende, men der gik sådan ca 2 røde sekunder, og så var tålmodigheden opbrugt, og bogen var enten lukket sammen eller kylet igennem lokalet.

Nu sidder hun helt tålmodigt og lytter til hvad jeg læser. Det er simpelthen så hyggeligt, og det er noget vi efterhånden gør rigtig meget.

Og det bringer mig til pointen i dagens indlæg, nemlig at vi mangler gode højt læsnings bøger. De fleste af de bøger vi har nu, er sådan nogle pege/billede bøger, og dem gider hun ikke rigtig mere. Det skal være bøger med lidt tekst, og nogle fine billeder. Dem mangler vi virkelig.

Jeg har overvejet at gå på biblioteket, men jeg har desværre en meget kedelig vane med at glemme at aflevere til tiden, og her i Odense koster det virkelig knaster bare en dag over tiden. Hvad jeg ikke kunne have købt af bøger igennem tiderne, for de bøder jeg har betalt på biblioteket.

Så måske skulle jeg bare indse at trods email og sms påmindelser, så får jeg bare ikke afleveret de bøger til tiden, og i stedet for at bruge pengene på at betale bøder, skulle jeg måske bruge lidt på at købe nogle gode bøger.

Jeg har kigget lidt i de lokale boghandler her i Odense, men jeg synes ikke rigtig de har så meget. Det er enten pege/billede bøger for de helt små, eller bøger uden ret mange billeder for de lidt større.

Derfor har jeg kastet mig over min ynglings beskæftigelse, nemlig netshopping, og har bland andet trævlet Lirumlarumleg igennem for nogle bøger der opfylder mine krav, og jeg har da fundet et par stykker, som jeg tror jeg skal have klikket hjem.

Hvis i har nogle bøger som opfylder mine krav, som jeres børn elsker, så kom frit frem, og giv mig et praj.

Alle bøgerne kan findes lige her på Lirumlarumleg.dk.

Indlægget indeholder affiliate links

   

5 kommentarer

 • Emilie er rigtig glad for Carlsen klassikerne (i samme serie som Mariehønen Evigglad). Især Kringle, Victor Banan og Historien om det røde æble er gode 🙂

  Jeg har faktisk også lige lavet et bogindlæg – jeg synes at det er SÅ hyggeligt at læse bøger og jeg glæder mig til Emilie rigtigt kommer til at forstå hvad vi læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Tak for tips. Det er nemlig mega hyggeligt. Jeg har altid elsket at læse bøger, og glæder mig til at kunne give den glæde videre til Oline.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil også anbefale din Jakob Martin Striids bøger om Jimbo Mimbo, de er virkelig sjove. Det gule hus er en klassiker fra min barndom, måske du også kender den? Naja Marie Aidt har lavet en moderne udgave som hedder Huset, det er lidt sjovt at læse om beboerne i opgangen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Alle Martin strids bøger. Især rimene er gode til de helt små. DR har også lavet mange gode bla Anna og Lotte bøgerne var vi glade for er hjemme. Køb pixi bøger der er mange gode og de koster ikke så meget. Der er nogle gode med bla. Hc Andersen imellem og så selvfølgelig Peter pedal.
  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halløj ferie