Et lille hej

Kæreste aften

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kjolen som jeg viste lige her er allerede blevet en kæmpe favorit, og jeg har haft den på et utal af gange. Den er lidt af en life saver, når den klassiske tøjkrise indtræder. Og så er det også bare sådan en kjole der passer godt til min figur, og så er den behagelig at have på. Jeg er for længst færdig med at følge moden slavisk, og gå i tøj som ikke er behageligt.

I fredags havde vi fået pasning til Oline, og det skulle fejres med en tur ud at spise med min mor og stedfar på en af Odense bedste restauranter, hvis du spørger mig, nemlig No61. Hvis i bor i Odense, eller bare kommer her til på besøg, så er den restaurant et besøg værd.

Oline blev passet af hendes ynglings barnepige Johanna. Johanna er min kollegas datter, og der går ikke en dag hvor Oline ikke spørger efter Johanna. Hun er hendes absolut favorit, og med hende bliver der leget, hoppet, danset, spist knoppers, set film, klatret i træer etc etc.

Total favorit barnepige.

Kjolen kan faktisk købes på udsalg lige nu på Asos.

Indlægget indeholder affiliate links

   

5 kommentarer

 • Fantastisk med sådan en god barnepige 🙂
  Kjolen er super fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ved du hvad, jeg mangler da egentlig sådan en blomstersag som kan redde enhver tøjkrise. Perfekt undskyldning for at slå til og købe den fra Ganni, som får hjertet til at banke lidt hurtigere 🙂
  Det lyder virkelig dejligt med en aften kun for voksne med god mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Gør det, gør det. Elsker min. Kan se den i mellem tiden er udsolgt, siden jeg lavede linket. Hold øje med siden, de plejer at opdatere deres lager en gang i døgnet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • copenhagenkiddo

  Den er virkelig også flot til dig. Det må være skønt med en barnepige. Jeg ville ønske vi havde en god en til vores børn, for det er virkelig alt for sjældent vi kommer ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Tak Signe. Vi er virkelig også glade for hende. Virkelig fantastisk når man ikke har bedsteforældre lige i baghaven.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille hej