Glemsomme mig

Nyt køkken

Processed with VSCOcam with c1 preset

Egentlig havde jeg købt et Ikea køkken til Oline. Det har vi også været meget glad for, det er jo ok pænt, og meget funktionelt. Men jeg har hele tiden haft en plan om at pimpe det lidt op. Nu er det snart halvanden år siden jeg købte det med den tanke, og jeg må efterhånden sande, at jeg nok bare ikke er typen som skiller et Ikea legekøkken ad, spray maler det, sætter tapet på etc etc. Jeg er nok mere kvinden der køber en færdig løsning.

Derfor ud med Ikea køkkenet (eller rettere sagt det blev solgt videre), og ind med noget nyt. Valgtet faldt på Brio’s komfur og håndvask i sort og hvid. Det passer nemlig super godt ind på hendes værelse (lig kisten som min mor ynder at kalde det, ja faktisk kalder hun hele vores lejlighed for ligkisten pga alt det hvide). Og som i kan se har Ikea alligevel sneget sig ind, for har nemlig købt lidt køkken gejl fra deres almindelig køkkener og sat op. Så er der ligt at stille tingene på, og noget for Oline at rode og pille ved.

Jeg synes faktisk resultatet er blevet ret godt, og måske en ide for andre som heller ikke er så DIY agtige.

Køkkenet har jeg købt lige her.

Indlægget indeholder affiliate links

   

12 kommentarer

 • Anne

  hvor har du købt stålhylden med udstyr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det fint ud. Elsker kombinationen af sort/hvid/sølv. Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • copenhagenkiddo

  Det er SÅ fint. Jeg har også IKEA køkkenet, og havde som dig planer om at pimpe det. Men det er aldrig blevet til noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det blevet godt, Camilla! Ikea køkkenet siger mig ingenting, så jeg havde faktisk troet, at vi skulle ud i noget diy, men jeg kan virkelig godt lide det sort hvide Brio køkken! Især stålhylden øverst fuldender billedet, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Nej det Ikea køkken er altså lidt kønsløst, især når man har kigget på det et stykke tid. Jeg er også ret tilfreds med mit påfund og så passer det bare super godt ind i stilen på Olines værelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Ikeagejlet giver lige det sidste til køkkenet synes jeg :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super fint ud! Og jeg er vild med at det er så lyst (okay, hvidt ;).

  Fleur leger vildt meget i hendes køkken – det simpelthen så skønt at se. Bruger Oline hendes meget?

  Hvis Pierre ikke selv havde bygget et til hende, var vi nok endt med en løsning i stil med din. Ikea køkkenet er pænt og funktionelt, men dette er bare lige lidt pænere. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Det er meget i perioder. Lige for tiden er hun meget glad for rolle lege hvor hun så laver mad til mig. Ham Pierre er da noget af en handy. Husker en stol han lavede til fleur som var ret så fin.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glemsomme mig