Farvel og tak weekend, du har været rar ved os

Alt det Oline ikke kan

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Dengang Oline var ganske lille baby brugte jeg en del tid på at støve forums som fx Min-mave igennem for underholdning. Tit fandt jeg var jeg søgte efter, for hold da fast nogle cat fights de kunne havde de barsels damer der inde. Holy moses altså.

Men nogle gange måtte jeg smække computeren sammen i ren og skær frustration og arrigskab, det skete især når jeg faldt over de der helt igennem møg irriterende tråde “Hvad kan min baby”. Der var aldrig grænser for hvad de babyer kunne. Ja det var lige før nobel prisen var lige om hjørnet, og de her mødre fremhævede disse helt naturlig små udviklings skridt, som rene små Einstein geni streger. De havde allerede reserveret plads på Havard til deres små poder pga den intelligens de måtte besidde, fordi de kunne kravle som 6 måneder eller rulle som 3 måneder.

Grunden til at det fik mit pis i kog var tildels, at min baby absolut ikke var den hurtigste hare i skoven til noget som helst. Hun skulle jo også være det bedste til det hele. Men det var hun bare ikke, og det skyldes nok en kombination af hendes præmature start på livet, og det at hun nok bare er en forsigtig lille pige. Det ser jeg i hvert fald i dag. Hun kaster sig ikke ud i nye ting før hun er 110 % sikker på hun kan det, og farlige og dumdristige ting siger hun også pænt nej tak til.

En af grundene var også at jeg virkelig blev forundret over hvordan yderst intelligente kvinder ender nede i en barsel suppe, hvor alt logik og fornuft bare er efterladt ude foran barsels boblen.

I dag læser jeg aldrig min-mave mere, og jeg er også ret ligeglad med hvad Oline ikke kan, for jeg ved at hun kan så meget andet. Fx er hun møghamrende god til at trampe i vandpytter, det gør hun faktisk så godt, at jeg er sikker på at verdens mester skabet i vandpytte trampning er lige om hjørnet. Så kan det godt være at hun overhovedet ikke kan køre på løbecykel, men fuck vandpytte trampning er altså det nye sort her i huset.

Hjemmelavet kjole, jakke fra Zara (find ligende lige her ), gummistøvler fra Hunter

Indlægget indeholder affiliate links

   

10 kommentarer

 • Ida

  Jeg husker stadig dit indlæg om damen i svømmehallen og trækker på smilebåndet 😉 Ganske forfærdeligt! Synes også nok, det tegner til, at mit barn er lidt af en sløv padde. Til gengæld snakker hun mig et øre af (hvem mon hun har det fra?).
  Min mave var også min guilty pleasure under graviditeten, kiggede i tråde fra andre gravide som var ca lige så langt som jeg og morede mig specielt over hvordan de kunne mærke liv nærmest indenfor de første uger, ja nærmest inden en positiv graviditetstest 😉 Så allerede der er der bare nogen som er særligt talentfulde og hurtigere end din og min baby 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ja hun var noget for sig selv. Jeg var mundlam og det er sjældent jeg er det.

   Babyer og børn har forskellige interesse områder ligesom os voksne, og vi skal altså holde op med at putte dem i kasser, diagrammer og veje og måle dem i forhold til andre børn.

   Åhhh ja de tråde husker jeg godt. Tror rekorden var 8 uger eller deromkring. Der var også dem hvis babyer både kunne kravle og sidde selv som 3 måneder. JA RIGHT.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det indlæg må du vist hellere lige linke til, for det kan jeg ikke huske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold nu mangle for et kvindemenneske! Hun så nok ikke særlig mange mennesker ud over sin mødregruppe og barnet.

   Jeg havde så verdens bedste mødregruppe, hvor vi 4 af 6 stadig hænger ved hinanden. Det er også ret utroligt, og mg nr. 2 kan jo umuligt blive lige så god.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Jeg kender også flere der har været meget glade for deres. Men kender også flere som kom en gang og så var det ligesom forbi. Så det kommer nok meget an på hvem man kommer i gruppe med, og hvad man selv forventer af en gruppe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, nu kan jeg ikke kommentere på samme tråd længere. Men ja, sammensætningen af gruppen er af essentiel for, hvordan det går med den. Vi boede alle seks på Frederiksbjerg, var nogenlunde samme aldersgruppe, og rent demografisk spændte vi og vores kærester sådan set ikke ret bredt. Når jeg næste gang skal på barsel herude i forstaden, er jeg mere spændt på, hvordan det bliver. Uden at fornærme nogen (håber jeg), indeholder byen altså de ressourcestærke og dem, der er knapt så ressourcestærke og mere Kanal%-agtige…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Sammensætningen ja og hvad man hver især ønsker ud af en mødre gruppe. Tror måske også nogle alene ønsker et forum hvor total baby snak er ok. Især hvis man er i en veninde kreds uden andre mødre. Sådan har jeg det bare ikke. Jeg ville få spat hvis der kun gik baby snak i den, og hvis jeg skulle være glad for en mødre gruppe, så skulle man også kunne snakke om andet og måske etablerer et form for venskab der baserer sig på andre ting en bare baby.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja… Jeg holder mig stort set også væk fra min-mave. Fik nok af de enkelte hysteriske og bedrevidende damer derinde der forpester det for størstedelen. Det er livet/barsel for kort til!
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Det tror jeg virkelig er en god beslutning. Og ja der er dæleme mange bedrevidende madammer der inde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel og tak weekend, du har været rar ved os