En tur i søen

Når mor skal forkæles

 Processed with VSCOcam with m5 preset

foto 1(1)

Det er efterhånden alt for sjældent jeg forkæler mig selv sådan rent materialistisk,et er for det meste Oline der står for skud. Præ Oline var det en ganske anden sag, og jeg forkælede mig selv i stor stil. Man skal forkæle sig selv mens man kan, var mit motto altid, når folk spurgte ind til mine mange egoist køb.

Nogle gange kommer det dog over mig igen, og det gjorde det her i forrige uge da Asos.com lokkede med 20 % på ALT. Det kunne jeg ikke sige nej til, især ikke fordi jeg længe har luret på denne kjole fra Ganni, som simpelthen bare er for skøn. Elsker snittet og det fine blomster print.

Nu har Oline bare at lade være med at sætte sin små fedtede pølse fingre på den, eller lade være med at tørre en fedtet mule af i den. Er jeg den eneste der har et barn, som bruger en som personlig karklud?????

Kjolen kan købes lige her, dog ikke mere med 20 %, men hold øje med deres nyhedsmail, for lur mig om der ikke snart kommer en igen.

Og inden jeg slutter af så kommer der lige her en sjov anekdote i forhold til rabat koder til Asos. Deres rabat koder er jo lidt delt op i dem de sender ud til alle deres kunder, og så dem de sender ud til deres virkelig gode kunder. Kan i gætte hvem her i huset der får den sidste slags mails??? Kan komme med det hint at det hverken er mig eller Oline. Kan i gætte hvem det er???

 

 

   

1 kommentar

  • Hvor er den også bare helt vildt pæn! Asos har som regel en eller anden form for rabatkode i omløb synes jeg 🙂
    Kh Henriette // blondinemor.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i søen