Påsketid

Farvel påske

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetDet var så den påske ferie. Altid lidt vemodigt at sige farvel til en ferie, men lidt mindre nu når man allerede har ferie igen om 1 uge.

Vi har haft det så godt. Oline har været i sit es, og er virkelig en fryd at være sammen med for tiden. Især hendes sprog får os nogle gange til at skrald grine. Hun snakker virkelig meget nu, og kan sagtens formulere hele sætninger. Det er virkelig helt igennem fantastisk at være vidne til. Fx i går hvor hun var i bad, sagde hun med en meget vigtig og stolt mine: “Man må ikke pølse i badet”. At hun så ikke altid lige efterleve hendes egen regel er så en anden side af sagen. Vi må nemlig rimelig tit fiske små pøller op ad vandet, og hun har nok hørt den sætning rimelig mange gange efterhånden.

Bliver helt trist ved tanken om at jeg skal på arbejde i morgen og dermed skal aflevere hende hos dagplejefar. Kommer til at savne hende så meget, og der kommer nok rimelig meget fart på cyklen, når jeg får fri. Dæleme godt at jeg snart har hele 16 dage sammen med hende. Det kan kun gå for langsomt.

Nederdel fra Fub , strømper fra MP strømper, t shirt fra Stella Mccartney

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påsketid