Om 3,5 uge

Prikker og ny seng

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 preset

Oline har fået ny seng. Eller sådan da, for helt ny er den ikke. Det er faktisk bare hendes gamle juno seng der er blevet sprøjte lakeret sort. Så ligner det en helt ny seng. Så fin er den blevet. Godt nok sover hun ikke i sengen seng, men derfor kan man vel godt have en fin seng, og tænker heller ikke hun sover for evigt i smørhullet.

En ny seng skal fejres med ny sengetøj. Med prikker naturligvis. Jeg har selv måtte sy det, for prikket senge tøj er åbenbart ikke opfundet endnu. Jeg har i hvert fald ikke kunne finde det, trods en ihærdig efter søgning på nettet.

Det var faktisk ret nemt at sy, og resultatet er bare så flot. Jeg har bare syet efter et af hendes gamle junior senge sæt, og stoffet har jeg købt lige her.

   

2 kommentarer

  • […] Prikker og ny seng | OlinesmorSå ligner det en helt ny seng. Så fin er den blevet. Prikker og ny seng. … Olines anbefalinger; Olines DIY; Olines ferier; Olines hverdag; Olines højtider;GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Den er virkelig fin i sort, den klassiske Juno seng. Faktisk fortryder jeg næsten, at vi fik vores sprøjtelakeret hvid… Elsker at dukken sidder i en tro kopi af Olines tøj 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om 3,5 uge