En djævel i forklædning

Mod lysere tider

bilka1bilka2

Dagene er allerede blevet lysere og varmere, og nej hvor vi elsker det. Så kan vi være lidt mere udenfor uden at skulle have alt vinter udstyret på, og fordi det er lyst lidt længere kan vi også være lidt længere ude om eftermiddagen. Det er simpelthen skønt.

Vi bor i en ret lækker lejlighed med verdens mindste lille have til, som vi deler med 2 andre lejligheder. Det sætter virkelig sine begrænsninger for hvad vi kan putte af “børneting” i haven, og da vi allerede har et gynge stativ og en sandkasse, så tror jeg nok de andre beboer ville se lidt rødt hvis jeg lige pludselig også smækkede en trampolin og et legehus op. Så ville der ikke være ret meget mere end en m2 græs tilbage til dem.

Derfor drømmer vi engang i mellem om hus og have. Bare sådan en gang i mellem. For vi er temmelig kræsne og også nok lidt nærige.  Selvom priserne her i Odense nok vil få en københavner til at blegne af misundelse, så synes vi stadig at man ikke får ret meget for pengene, der hvor vi gerne vil bo i Odense.

Men derfor har man vel lov at drømme, og ellers må vi indtil videre bare nøjes med en lille trækvogn med sandkasse udstyr eller måske en lille løbecykel.

Indlægget bringes i samarbejde med Bilka.dk

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En djævel i forklædning