Parat til Vietnam del 1

Oline ønsker sig

toyrus1toysrus2

Selvom hverken jul eller Olines fødselsdag er lige om hjørnet, så er det jo ikke forbudt at kigge lidt omkring efter nogle nye lege sager til Oline. Desuden er jeg ikke særlig god til at kun købe gaver til hende når det er fødselsdag eller jul, jeg køber når jeg har lyst eller når jeg synes hun mangler noget.

I den forbindelse har jeg været forbi ToysRus‘ hjemme side for at finde lidt forskelligt til hende. Jeg er sjældent i deres butikker, men hjemmesiden bruger jeg rigtig meget, hvor der er et kæmpe udvalg af alt hvad et lille barne hjerte kan begærer.

Sylvanian har vi ikke noget fra endnu, men har hørt fra flere at det bare er et kæmpe hit, så det kunne godt være vi snart skulle prøve det, og sådan en lille mini legeplads og et par af dukkerne ville da være perfekt.

Hvis vi havde en have så skulle vi med 110 % sikkerhed have det tårn med rutsjebane. Vores nabos dreng har et, og Oline vil hele tiden over i deres have og klatre op i det. Faktisk kravler hun lige så fint op ad stigen og rutsjer helt selv ned. Vi har godt nok en have til vores lejlighed, men vi deler den med de 2 andre lejligheder i vores opgang, og det kan godt være de bliver lidt trætte af et kæmpe legetårn midt i det hele. Men måske man alligevel skulle forsøge at overtale dem.

Dukke klapvognen tror jeg også hun ville elske. I forvejen prøver hun i hærdigt at gå med hendes egen klapvogn når vi er ude og gå, så en i hendes egen størrelse og måske med ynglings dukken eller bamsen i, ville da gøre hende ovenud lykkelig.

Brio toget er jo en klassiker som de fleste børn nok har leget med. Jeg er selv ingen undtagelse. Så sådan et skal hun da også have snart. Og så elsker hun også tog eller fut tog som hun kalder dem.

Det hele kan købes på ToysRus‘ hjemme side.

Indlægget bringes i samarbejde med ToysRus

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parat til Vietnam del 1