Man har et standpunkt til man tager et nyt

Det var så den flyverdragt

P1080774

For nogle måneder siden skrev jeg om at Oline stadig kunne passe hendes flyverdragt fra sidste år. Jeg vidste godt at det sikkert var på lånt tid. Hun har stået stille vækstmæssigt i lang tid, og jeg vidste godt at der nok snart ville komme et ryk.

Og det kom så nu. Den anden meddelte dagplejefar at flyverdragten var blevet for lille. Øv øv altså. Gik i gang med at kigge efter en ny brugt Ver de Terre på Trendsales, men havde ikke meget held. Der er virkelig ikke mange i størrelse 1,5 år til salg, og dem der var til salg var enten blå eller rimelig slidt og alt for dyre.

Måtte derfor begynde at lede efter en ny af slagsen, og faldt hurtigt for farven Mole. En rigtig flot mørk beige farve. Desværre kunne jeg ikke finde den nogle steder i størrelse 1,5 år ind til jeg ved et tilfælde gik ind på Ver de Terre’s egen hjemmeside, og ved i hvad, de har sgu da fået sig en lille webshop, og så blev der lynhurtigt klikket en Mole størrelse 1,5 år hjem.

Den er så allerede blevet taget i brug, og den er helt perfekt i størrelsen. Hverken for stor eller lille. Og så er farven altså bare så lækker, og helt perfekt til min lille smukke pige.

   

6 kommentarer

 • Ditte

  Hvor er den fin – men er lige nødt til at spørge, er det ægte pels?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ja det er det Ditte og det kan man jo have mange holdninger til. Ligesom man kan have mange holdninger til om det er ok med bur æg, tremme grise osv :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Det har du ret i. Jeg er bare selv på udkig efter flyverdragt til min søn og synes denne er vældig fin, men vil ikke iføre ham pels, så jeg skulle lige have det udelukket. Tak for hurtigt svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Man kan faktisk købe dem uden pels kanten. Prøv at tjek ver de terres hjemmeside. Tror også både magasin og limonade fører dem uden pels kanten. Og velbekomme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Christensen

  Må man spørge hvor høj Oline er?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man har et standpunkt til man tager et nyt