Flæse sweatshirt a la Olinesmor DIY

Man har et standpunkt til man tager et nyt

Untitled #25

I går skrev jeg at jeg ikke gad bruge alt for mange penge på gummistøvler, men det trækker jeg tilbage igen, for hvis jeg kunne finde dem her fra Pom d ‘Api i størrelse 22, så brugte jeg 399 kr på et par skide gummistøvler.
De er simpelthen noget af det fineste jeg længe har set og så har jeg altså bare et eller andet for prikker. Både til mig selv og også til Oline. Prikker kan man bare ikke få for meget af, ligesom med leo print.
Er der nogle af jer der har set dem i størrelse 22 på en webshop der sender til Danmark?
Hvis du kan bruge dem fra størrelse 23 og op, så kan du rent faktisk finde dem på en dansk webshop lige her.
   

3 kommentarer

 • Lotte

  De er meget fine! Men ikke for at spille erfaren irriterende mor, men er det ikke en dum årstid at købe gummistøvler? Køb dog en 23, så har Oline fine gummistøvler til foråret.
  Knus Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Lotte du er aldrig irriterende erfaren mor. Du har trods alt 4 børn så dig skal man vist lytte til. Dog er str 22 også alt for stor til hende, så tror faktisk det kommer til at passe med at en 22 passer hende til foråret :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   Åh ja så forstår jeg jo det hele bedre

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæse sweatshirt a la Olinesmor DIY