Nye hjemmesko igen igen

Dagens Oline // Fub kjolen

leopard

Nogle gange er der virkelig fordele ved at have en lille pige, som ikke vokser så stærkt for tiden. Udover en flyverdragt fra sidste år, som kommer i brug i år igen, så har vi også fundet hendes Fub kjole fra sidste år frem. Da hun først gik i marts i år, så nåede vi aldrig rigtig at få den i brug sidste vinter, da kravlning og kjole ikke ligefrem er et hit. Det var jeg bare rigtig ked af for kjolen er noget af det smukkeste, og så var den jo også lidt dyr. Derfor var jeg også bare ekstra glad da jeg fandt ud af at den faktisk passer hende perfekt nu, og den har allerede været på rigtig mange gange siden sommeren sluttede.

Og husk at den snart er sidste frist for at vinde en lækker Fub strik. Deltag lige her.

HUSK AT FØLGE OLINESMOR PÅ BLOGLOVIN ELLER FACEBOOK

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye hjemmesko igen igen