Vind en lækker FUB strik

Veninder

P1080233 P1080262 P1080254

Sidste weekend fik Oline besøg af hendes veninde Kristine. Kristine har jeg vist frem mange gange her på bloggen, så hun behøves vist ikke nogle nærmere introduktion. Kristines mor havde efter et par hårde dage med ikke ret meget søvn brug for en lille pause, så her slog vi til og lånte Kristine et par timer.

Kristine er en fornøjelse at passe, for det første fordi hun er en nem lille pige, men også fordi pigerne har en alder, hvor de er begyndt at have stor glæde af hinanden. Ja det leger faktisk med hinanden og ikke ved siden af hinanden, som de ellers har gjort. De bruger meget tit på at skændes om det samme stykke legetøj, lege fangelege, hoppe i sengen sammen, skubbe til hinanden etc etc. Og de er også begyndt at kunne sige hinandens navne, Oline hedder Lii, og kristine hedder noget a la Kristin. Det er simpelthen så sødt, når Oline står og vinker ad Kristine, og siger “kom Kristin kom Kristin”.

Kristines mor og jeg hjælper hinanden rigtig meget, når vi ikke kan få tingenen til at gå op. Der er ingen af os der har familie lige om hjørnet, og med en stresset hverdag med skiftede arbejdstider, så er det altså guld værd at have en man altid kan ringe til, hvis tingene bare ikke hænger sammen.

Tak Fie fordi du er en god veninde, kollega og reserve dagplejemor for Oline

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en lækker FUB strik