Olines værelse // legetøjet

Olines værelse // opbevaring

P1080050 P1080053 P1080209P1080211

For at få noget af Olines legetøj af vejen, og for at få en god løsning på opbevarings af hendes tøj, valgte vi at købe en garderobe skab fra Ikea til hende. Eller rettere sagt det er ikke et garderobe skab, men et høj skab fra en af deres køkken serier. I skabet er alt hendes tøj, sengetøj, sko, strømpe og desuden resten af hendes legetøj. Alt legetøj og noget af tøjet er organiseret i hvide plast kasser fra Ikea. På hver kasse har jeg med en gammeldags dymo skrevet hvad der er i, dvs nu har hun en dukke kasse, en duplo kasse etc etc. Og nu har vi en regel om at der kun tages en kasse frem ad gangen, og når man er færdig med den hjælper man til med at rydde op, før der kan komme en ny ud. Faktisk syntes hun at oprydningen er mindst lige så sjov som selve legen.

Jeg er rigtig glad for at mange af hendes ting nu er gemt væk, det giver lidt mere ro i rummet, og ikke mindst er der en del mere orden der inde end der nogensinde har været. Før var der nærmest kronisk kaos og rod, og jeg føler også at Oline nu nyder hendes værelse meget mere end hun gjorde før. Total win win situation.

HUSK AT FØLGE OLINESMOR PÅ BLOGLOVIN  ELLER PÅ FACEBOOK

   

6 kommentarer

 • Rikke

  Jeg er inspireret… Lidt mere nattesævn og så tror jeg at jeg kaster mig over projekt “Almas Værelse” (som lige nu bl.a. indeholder to store reoler med tunge medicinske opslagsværker)… Synes den gammeldags dymo er rigtig fed – den idé kunne jeg godt finde på at tage til mig 🙂 Hvilken loftlampe har Oline? Det mangler jeg lidt inspiration til på Ottos værelse nemlig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Glad for at høre Rikke. Alma skal vel præges tidlig så hun kan gå i hendes forældres fodspor :-). Det er en gammel stor sort sag, som hang i min spisestue før. Har bare ikke gidet at skifte den ud og egentlig synes jeg den passer meget fint ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Opbevaringsløsninger er simpelthen vejen frem! Sejt med ‘en kasse ad gangen’-reglen. Den er Bean vist stadig ikke helt stor nok til at forstå. Ih, hvor jeg altså glæder mig til vi for alvor kan lave hendes værelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Oline fatter den altså heller ikke endnu men mor insisterer på at reglen skal håndhæves:-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Vogn

  Hvor er de fine kasser oven på skabet fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olines værelse // legetøjet