Olines værelse // billederne på væggen

Olines værelse // legetøjet

P1080044 P1080046

Et af de helt store udfordringer på Olines værelse var at få ryddet ud i hendes alt for meget legetøj, og få orden på det. Hun havde simpelthen så meget legetøj, som bare lå og flød i to store kasser. Både måden det blev opbevaret på og mængden gjorde at hun bare ikke kunne overskude det. Alt for tit stod hun bare og kiggede på de to kasser uden rigtig at der kom noget leg ud af det.

Efter en stor oprydning, hvor vi virkelig fik smidt ud, er det nu sorteret og anbragt i en åben og skjult opbevaringsløsning. Mere om den skjulte i morgen. Den åbne består af 3 kasser i fyr træ (tak for ide kusine) fra Trævare fabrikkernes udsalg. 

Her er det meningen at der skal stå lidt legetøj fremme, som hun nemt kan tage og lege med hvis lysten lige skulle komme over hende. Jeg tænker så at det er tanken at vi skifter “udstillingen” ud engang i mellem, så hun får en følelse af at det er nyt legetøj hun får at lege med.

Nogle af hendes dukker og bamser har jeg sat i min gamle dukke moses kurv. Den har jeg dæleme puttet min dukke Bay (kunne ikke sige baby, så jeg døbte dukken bay). Faktisk har jeg en hel flytte kasse med mit gamle legetøj, som bare ligger og venter på at Oline bliver stor nok til at lege med det.

De farverige dukker, som står på træ kasserne, har jeg købt hos Tusindfryd, og Oline er helt vild med dem. Så vild at de meget sjældent står på deres plads.

HUSK AT FØLGE OLINESMOR PÅ BLOGLOVIN  ELLER PÅ FACEBOOK

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olines værelse // billederne på væggen