A devil in disguise

Marmar AW13 og en lille konkurrence

marmar
Det skal ikke være nogen hemmelig at et af mine absolutte ynglings mærker er Marmar Copenhagen. De skuffer aldrig, og det gør de heller ikke denne sæson. Alt er bare lige i skabet, og kunsten er nu at begrænse mig, for jeg har virkelig lyst til at købe det hele.
En af de ting der gør at jeg elsker Marmar så højt er at hele kollektionen passer sammen på kryds og på tværs, og man kan på den måde mixe og matche de enkelte beklædningsdele på kryds og tværs. Bare se min lille collage. 9 beklædningsdele og umiddelbart er der vist 3 forskellige sæt, men prøv at flytte rundt på de enkelte dele og lige pludselig har du 3 nyt outfits. Smart ikke?
Marmar har længe haft deres egen webshop, men nu har den fået en lille make over, og er blevet meget mere brugervenlig med blandt andet flotte og større billeder. Den er virkelig et farligt bekendtskab, så pas på med at kigge forbi, du kommer fattigere der fra kan jeg godt love dig.
Heldigvis har Marmar været så søde at smide en lille rabat kode ud i cyberspace. Koden nymarmarshop giver nemlig 10 % på hele kollektion.
Og for at det ikke skal være løgn, så har Marmar også været så søde at smide et lille gavekort på 300 kr efter en meget heldig læser af Olinesmor. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget her, hvor du skriver hvorfor du elsker Marmar, og evt skrive hvad du vil bruge pengene på, men det er ikke noget krav. Desuden må du gerne følge mig enten på Facebook eller Bloglovin, det er heller ikke noget krav, men jeg ville blive meget glad.
Sidste chance for deltagelse er d. 3 okt.
Konkurrencen er slut og vinderen blev AnneC. Anne har sendt dig en mail.
   

34 kommentarer

 • AnneC

  Juhuuuu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan vist lige nå det her på falderebbet 🙂

  Jeg synes Marmars basisting er så bløde og lækre i kvaliteten, og så er farverne lige noget for mig, der især elsker afdæmpede grå og blå toner.

  Og jeg synes også sagtens man kan klæde en dreng i leo 😉 Jeg ville elske at eje de grå leopardleggings til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare kæmpe fan af deres ensfarvede bodys som funker til alt. Rolige farver, som kan kombineres på kryds og tværs. Det er virkelig svært at vælge hvad et gavekort skulle bruges på, så der skulle jeg kigge det hele igennem… endnu engang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneC

  Blødt, lækre farver, skønne print & styles – what’s not to like? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har flere Marmar fine ting til Ida. Elsker, at det er pænt men samtidig partisk – der kan stadig leges og tumles uden at det strammer 🙂 Og pænt er deres tøj, meget pænt! Og kvaliteten har jeg været glad for – selv basis ting som jersey, modal, merino uld og babyfløjl holder sig pænt trods mange vask.
  Og der er noget eventyrligt ved hver deres kollektion. Virkelig flotte visuelle kampagner de kører, som har så meget karakter og hver har sin særlige stemning. Som er ikke til at glemme…

  Nårh, må hellere styre mig 🙂 Hvis jeg vinder, så skal penge bruges til noget forkælelse – fantastiske benvarmere i dyb mørkerød farve f.eks., eller fine sløjfer-hårpynt 🙂

  Yuliya og Ida, som elsker Marmar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Marmar er fantastisk fordi de forstår at nedtone farverne på deres tøj – elsker tøj hvor alt ikke er pang eller kraftige farver.
  Jeg er helt vild med deres nederdel, som den på collagen ovenover, men denne gang må jeg hellere vælge noget til familiens dreng som vokser sig ud af nr.68 og vi har endnu ikke noget tøj i str.74. Så hvis vi vinder ender det nok med en lækker sweater til lillemanden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved første øjekast var det leoparden der vandt mit hjerte og dernæst blødheden <3 Vi har værest så glade for alle de ting vi har haft derfra og jeg tror man altid vil kunne finde lidt leopard samt en modal tee i Eas garderobe. Hvis vi skulle være så heldige at vinde, ville et par Pippi merino leggins gøre stor lykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg kunne nemt bruge 300kr på tøj til Ludvig hos marmar.. ( eller 3000kr) har flere ting der fra til Ida og det holder bare så godt..,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Vi elsker Marmar og deres fine tøj – især deres skønne body’er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åhh jeg vil elske at vinde et gavekort til fantastiske marmar. Har en dreng på 2 år og han havde sine første items fra marmar fra han var hel lille. Elsker deres klassiske og stilrene look og at kvaliteten er i top, farven holder vask efter vask. Synes ofttes det kan være svært at finde drengetøj, hvis ikke man er til alt det farverige tøj og det er her jeg føler at marmar rammer min smag rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Stockmann

  Jeg elsker marmar for deres lækre og forholdsvis enkle tøj. Det er super lækker kvalitet, hvilket vi vægter højt herhjemme. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pocketsizeprincess

  Jeg elsker MarMar for deres super fine klassiske design, lækre materialer og smukke farver, og jeg ville elske at klæde min søn i deres tøj fra top til tå – og så også lidt til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Kvaliteten og pasformen er i top… Synes at de har meget lækkert tøj både til hverdag og fest.
  Isalina vil være flot i leopardbodyen.
  Håber vi vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi elsker MarMar for deres ualmindeligt lækre kvalitet, såå blødt!! Og så er det farver og design lige efter mit hoved.. Hvis jeg vandt kunne jeg nok ikke holde den under 300,- så måtte jeg have mere med, de blå fløjsshorts må vi bare eje, men Lunsen har også lagt billet ind på leo kjolen med flæser, begge dele og meget mere ligger i min virtuelle indkøbskurv. Vi venter bare på at jeg vinder i lotto, så skal det klikkes hjem! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Elsker Marmar for deres lækre materialer og fine basistøj! Deres design er så lækkert at jeg selv ville gå i meget af det (hvis det altså var str voksen)
  Følger trofast bloggen via bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  MarMar var det allerførste mærke jeg købte til min datter. Elsker deres superbløde basis både bodyer og bluser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er fuldstændig pjattet med Marmar herhjemme. Min datter går ikke i andet end leo-leggings og basisbluserne. Jeg elsker Marmar fordi de selvfølgelig har hittet med deres geniale leo-kollektion, men også for de ekstremt lækre basisprodukter. Jeg elsker ribben i bluserne, som gør at de sidder virkelig godt. De bliver ved med at være bløde, selvom de har været vasket mange gange og farverne er bare flotte! Hvis vi vinder gavekortet skal det bruges på et par gullige leopardleggings i min datters næste størrelse – de er efterhånden ved at være godt slidte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Christensen

  Vi elsker Marmars bløde lækre kvaliter, både moderen, manden og ikke mindst baby og skulle vi gå hen og vinde gavekortet, så ville vi nok blive nød til at investerer i lidt mere, end det gavekortet lyder på :). Vi sal helt sikkert have et par bodyer og bluser, men også gerne en elefanthue i merinould, en dahlia kjole og et par leo leggins i grå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det er bare et lækkert tøjmærke af høj kvalitet, og så er det nogle lækre farver det passer til alt:-)
  Hvis jeg skulle være heldig at vinde, skulle pengene bruges til nogle lækre leggins eller tylnederdelen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har endnu til gode at prøve Marmar, men de gange jeg har haft fingrene i det har deres lækre kvalitet tiltalt mig, – måske det er nu det skal ændres og vi skal se at få lidt i garderoben. Deres basisting ser i hvertfald helt forrygende ud – den sart rosa body i kombination med grå bukser eller nederdel er jo SÅ lækker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jamen kan man andet end at være vild med MarMars tøj!? 🙂 Fede styles, hvor der er tænkt over, at det skal være behageligt for de små størrelser at være klædt på. Lækker kvalitet, som holder form, farve og blødhed (også uden brug af skyllemiddel:))) Jeg kunne købe mig fattig i deres tøj, og skulle jeg vinde, må jeg eje enten et par uld legins eller leogamacher til min lille prinsesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi det er smukt og dejligt blødt. Jeg har lige bestilt noget derfra, men fortryder allerede at jeg ikke fik købt denne smukke sag med
  http://www.marmar.dk/forside-produkter-1/kjoler/dahlia-merino

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg elsker dem for leoprintet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi elsker MarMar for de skønne basisvarer i lækre faver og design, for blødheden, holdbarheden og ikke mindst deres leo .. Det er noget af det fineste fine!
  Hvis jeg vinder skal S forkæles med Bibbi i rosa <3
  Jeg følger dig alle steder!
  /Nina – voresalbum@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Jeg elsker Marmar, fordi de altid har lige netop den farve bluse jeg står og mangler til min datter – For den fantastiske kvalitet, og den gode pasform :0)

  Jeg ville nok bruge gavekortet til at investere i nogle gode basisbluser til datteren – Selv om ejg må indrømme at jeg er dybt dybt forelsket i den mørkerøde strikkjole de har i denne sæson!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Elsker marmar for deres skønne farver, bløde materialer og ikke mindst pasformen der er perfekt til mine små piger 🙂
  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Udover fantastisk enkelt og lækkert design, så tænker jeg ved MarMar kvalitet og blødhed, nøj hvor er MM’s leo tøj og modal bodyer dog blød, vask efter vask.

  Hvis jeg vandt ville jeg FLUKS klikke de fine mørkeblå fløjls shorts hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi elsker Marmar herhjemme, og især deres bloomers og lækre leggins og heldragter i det skønneste leoprint er en favorit! Filippa er med et snuptag vokset ud af sin garderobe, og derfor ville det være så dejligt at vinde gavekortet, så vi kunne få lidt hjælp med på vejen!
  Tak for en dejlig go inspirerende blog!
  /Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi det er pænt. Og blødt. Og lækkert. Og det fineste leo-print, jeg kan komme i tanke om. Og fordi det klæder Bean så godt i snittet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er vild med de lækre bomuld/modal blandinger, behagelige farver og leopard, ikke mindst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har aldrig prøvet Marmar endnu. Men det kommer vi helt sikkert til, med alle de lækre basisting du viser her. Må straks ind på shoppen og kigge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Jeg elsker MarMar for deres utroligt bløde materialer og at de bare kan vaskes gang på gang og stadig være ligeså fine som nye. Elsker at de som du også skriver laver styles der kan combineres på kryds og tværs og elsker dem fordi at de ikke laver tøj i pangfarver med i skønne afdæmpede (rare for forældrenes trææte øjne) nuancer 🙂

  Hvis jeg skulle være så heldig vil jeg bestille lidt basis i form af den marine blå rib body og en lækker natdragt, da vi mangler..

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For deres evne til at lave sublimt basistøj! Og gode hjelme til babyer med store hoveder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi er meget glade for deres lækre lækre bodyer, som vi flittigt bruger! Og meget gerne sammen med flere par bukser og buksedragter også fra dem. Leoprint bliver jeg aldrig træt af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A devil in disguise