I zoo igen igen igen

Dagens gæste barn

P1050975 P1050967 P1050951 P1050948Jeg har før vist Kristine frem på bloggen, men nu kræver hun altså hendes eget indlæg. For Kristine er nemlig en meget dejlig pige med en meget misundelsesværdig garderobe. Kristines mor Fie og jer er kollegaer, og det har vi været igennem mange år nu. Så jeg har kendt Kristine lige siden hun var helt lille spæd, så det er virkelig fascinerende at følge hende, og se hvordan hun bare udvikler sig med lynets hast, ligesom Oline også gør det. Kristine er lige blevet 1 år gammel, og har lige lært at gå, så hun stavre der ud af, som en lille fulderik. Hende og Oline leger tit sammen, både fordi Kristines mor og jeg ses sammen med pigerne til play dates, men også fordi vi passer hinandens børn, når der ikke er andre pasningsmuligheder. Her i Odense har kommunen nemlig ikke opdaget, at det ikke er alle der har et 8-16 job.

Som før nævnt, så har Kristine også en helt fantastisk garderobe. Hendes mor har nemlig en passion for liberty stof, så Kristine har skabet fyldt at lækre liberty ting, både fra diverse mærker som bruger liberty i deres kollektion, men også masser af hjemmesyede ting. Kristines mor er nemlig ligesom mig også begyndt at sy selv.

På billedet her har Kristine et par sko fra Angulus, en hjemmesyet buksedragt i den fineste liberty mønster, en cardigan fra Norlie og en body fra How to kiss a frog. Er hun ikke bare fin?

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I zoo igen igen igen