Endnu mere baby tøj

Verdens smukkeste kjole

P1050741 P1050740 P1050738Er desværre ikke min, men lille Rosas. Har dog lidt del i den, jeg har nemlig syet den til lille Rosa. Rosa’s mor havde været så forbandet heldig at få en vintage Laura Ashley nederdel af hendes svigermor fundet på et market i London, og der var ingen tvivl i Rosas mors hjerte, Laura Ashley nederdelen skulle lade livet til fordel for verdens smukkeste kjole til Rosa.

Så den anden dag satte Rosa’s mor og jeg os til symaskinen og nogle timer senere lå denne smukke sag foran os. Stoffet er virkelig noget af det fineste stof jeg nogensinde har set, og så er det bare så blødt. Liberty go home siger jeg bare.

Kjolen skal indvies til lille Wilma’s barnedåb. Måske jeg er så heldig at Rosa’s mor lader mig tage et billede eller to af Rosa i verdens smukkeste kjole. Vi må se.

   

1 kommentar

 • karin

  Hej 😉
  Jeg har skrevet tidligere, men kan ikke se, om min besked gik igennem.
  Jeg ved, at det er et gammelt indlæg, men hold da op en fin kjole. Hvilket mønster har du brugt?
  Vh Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu mere baby tøj