Frk pilfinger

Se min kjole

P1030478P1030483P1030482P1030486

Jeg har været kreativ igen, dog denne gang rev jeg symaskinen frem, og kreerede denne fine kjole til Oline. Det lyder bare let, men rent faktisk tog det mig næsten 5 timer at sy den. Har ikke syet i mange år, så var en anelse rusten, så der blev trævlet op RIGTIG mange gange. Kjolen i sig selv er ret nem at sy, men der var lidt med de sy tekniske ting der drillede helt vildt. Og så var jeg nok også lidt perfektionistisk, ville have den til at være helt perfekt. Mønstret er et symønster fra Onion, og kan købes i de fleste sy butikker, og bla lige her.  Mønstret går kun fra 98, men jeg lod bare vær med at klippe til sømrum de steder, hvor den skulle formindskes, og det gik faktisk rigtig godt. Den passer i hvert fald Oline fint (dog til den store side, men det er også helt perfekt). Dem der følges mig på instragram, har allerede set at jeg har købt stof til den næste kjole, behøver jeg at sige at det starter med l.

Og så bare lige for at dvæle lidt mere ved Fub, inden den store konkurrence skydes løs i morgen, så tjek lige hendes leggings ud. Er de ikke bare skønne??? I 100 % blød uld, og trods et massivt brug hen over vinteren er de stort set fnuller løse. De leggings kan simpelthen ikke anbefales nok.

   

6 kommentarer

 • Den er blevet super fin Camilla! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Tak Michela. Jeg er også overrasket over hvor fin den faktisk blev.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj Camilla, hvor er den bare blevet fin 🙂 Tager du imod bestilling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Det kan sagtens være Stinne. Syer lige den i leopard, og så vender jeg lige tilbage. Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth...

  Nydeligt syet – det må jeg sige!

  Imponerende når det er så længe siden du sidst har syet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Tak:-). 5 timer er dæleme også længe for sådan en let lille sag, regner dog med at kunne gøre det noget hurtigere næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frk pilfinger