Mens vi venter

Mere nyt legetøj til Oline

 

P1030196 P1030190 P1030186 P1030179Jeg er jo ved at udskifte alt Olines baby legetøj med noget mere alderssvarende.  Prøver at finde noget der appellerer til morens æstestik og Olines farve glæde. Det kan til tider godt være lidt svært. Men her den anden dag fandt jeg dette vidunderlige smukke vendestil på nettet. Oline ved selvfølgelig ikke hvad et vendespil er, og der går nok mange år før hun kan bruge spillet på den rigtige måde. Men jeg tænkte at kortene ville være sjove at sidde og rode rundt med, og kigge på. Og ganske rigtigt. Spillet kom med posten idag, Oline brugte hele 10 min på at rode rundt med dem, kigge på dem, og sortere dem i forskellige bunker. 10 min lyder måske ikke som lang tid. Men når tiden tælles i Oline tid, svarer det jo nærmest til et helt årti.  Damen har jo ikke ro i røven.

Spillet og andre fine ting kan købes lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi venter