Svinehunden Oline

Jeg er så glad for min tommelfinger

P1020348

Oline har aldrig brugt sut, hun har ganske enkelt ikke forstået det fantastiske i sådan en lille gummi sag, nej giv mig den ægte vare var hendes svar. Indtil hun var ca 3 måneder, hvor hun opdagede hendes fantastiske tommelfinger, var hun temmelig svær at trøste, og brugte rigtig meget mig som levende sut. Den dag hvor hun fandt hendes tommelfinger betegnes her i hjemmet som en lykkens dag, her blev mange ting meget nemmere, hun kunne trøste sig selv, og hun blev lige pludselig meget nem at få til at sove. Før kunne vi om aftenen bruge timer på at få hende til at sove, og om dagen lavede jeg ikke ret meget andet ind at stå ude på altanen og vugge barnevognen med jævne mellemrum, og som regel skreg hun sig i søvn, mens vi desperat prøvede at trøste hende, hvilket virkelig ikke var særlig rart. Men da hun fandt tommelfingeren kunne vi lige pludselig lægge hende i barnevognen uden problemer, hun tog bare tommelfingeren i munden og lukkede hendes øjne, det samme skete om aftenen.

Der er mange der har sagt til mig at det er en dårlig vane, men det lader jeg bare fise ind af det ene øre og ud ad det andet. Jeg har virkelig gjort mange ting, der iflg folk skulle være en dårlig vane, og som jeg sagde til min veninde en dag, hvis folk havde haft ret, havde Oline været en stor dårlig vane, for jeg har virkelig gjort mange ting, der skulle give hende dårlige vaner, og det er hun bare overhovedet ikke. Mange siger det er svært at vende et barn fra at sutte på tommelfinger, fordi man ikke kan tage tommelfingeren fra dem, ligesom man kan med en sut. Men jeg gider ikke tage sorgerne på forskud, og nyder bare at min datter hygger sig med sin tommelfinger. Og ser hun ikke bare skøn ud???

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinehunden Oline