En hyggestund i Nice

Vinterklar

foto(10) foto(11)  foto(12)

Jeg fik lidt amok da jeg skulle købe vintertøj til Oline, fik både købt en vinterjakke og flyverdragt fra Ver de Terre, og uld handsker og elefant hue fra FUB. Synes det var lidt af en jungle hvad man skulle købe, og hvad man ikke skulle købe. Skulle man købe brugt eller nyt. Havde oprindelig købt en Mini a ture flyverdragt, men måtte sælge den igen, da den bare var alt for stor til hende, på trods af det kun var en str 74. Termodragten er fra Wheat, og er desværre en sag fra sidste sæson købt på trendsales. Desværre har Wheat ikke lavet dem denne sæson, de er ellers så fine, og synes virkelig ikke der er nogle pæne termodragter på market. De er alle i skrigende farver, som jeg bare ikke kan fordrage. Så var bare så glad, da jeg så denne lille søde pige i hendes termodragt, og heldigvis fandt jeg en tilsvarende til Oline på trendsales. Den er god til de dage, hvor hun bare koger i flyerdragten eller til en hurtig tur ud og handle i klapvognen. Desværre er hun snart ved at vokse ud af den. Øv øv.

   

5 kommentarer

 • Louise

  Juuhuuu der var en eneste dragt til salg på trendsales og så i størrelse 74 til 150 bobs:-) Den er nu snart på vej hjem til os:-) Du har nemlig ret, termotøj er frygtelige grimme. Men den fra Wheat er nemlig meget mere afdæmpe og klassisk. Jeg sender dem også lige en opfordring, til at producere dem igen:-)
  Og er du vimmer jeg skal ind og deltage i konkurrencen. Er pjattet med marmar, og deres blommers er bare så skønne. De er dog ikke havnet i min datters garderobe endnu:-( 😉

  Og hopla så blev jeg også lige følger IG:-)

  Rigtig god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hov nu gelemte jeg at krydse af, at jeg gerne vil have besked, hvis du svarer, derfor denne ekstra besked:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Camilla
  Jeg sidder og er ved at gennempløje nettet for Wheats udgåede termodragt, men den er jo umulig at opstøve. I min ivre søgen, fandt jeg vej til din blog:-) Jeg kan se, at din alt for lækre datter har den:-) Sig endelig til hvis din datter er vokset ud af den, for så vil jeg meget gerne købe den, i så fald størrelsen passer til min datter.
  Burde egentligt vende tilbage til arbejdet, men tror lige jeg skal snuse lidt på din fine blog;-)
  Rigtig god mandag.
  Mvh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Hej Louise

   Desværre har min venindes datter overtaget den for længst. Og ja den er bare så fin, modsat alle de andre meget farvestrålende og i min verden meget grimme termodragter. Fandt min på trendsales så måske du også kunne finde en der. Ellers skal jeg nok sige til min veninde at hun har en køber til sin når hendes datter er vokset ud af den. Den er forøvrigt en str 74, dog lidt stor i det. Skrev forresten til Wheat og tiggede og bad dem om at lave dem igen, og de ville overveje det, så måske hvis du også skrev til dem, de ville overveje det ekstra meget :-).

   Har du forresten set at jeg har en lille konkurrence om et par marmar shorts, den skal du da deltage i hvis du har en lille pige. De er så fine.

   Kh camilla

   ps tak for de rosende ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggestund i Nice